IDPA CENTER JOITA

Orice sport pentru a fi practicat asa cum cere regulamentul propriu are nevoie de baza materiala construita si administrata conform tuturor normelor legale. In particular, tirul se supune unor conditii speciale de siguranta si reclama un inalt nivel tehnic atat din partea personalului implicat cat si a materialelor sau facilitatilor ce deservesc tragerile.

Asa ca sarbatorim si primim cum se cuvine onorea ce ne-a fost acordata de catre Federatia Romana de Tir Sportiv si HQ IDPA printr-o noua investitie de amploare – IDPA CENTER JOITA.

IDPA CENTER va fi un complex de poligoane noi in cadrul Complexului de tragere A. Salceanu – Joita, poligoane care vor extinde capacitatile organizatorice la cel mai inalt nivel pe care clubul nostru si-l poate permite.

Orice efort, cat de mic, va aduce valoare acestui parteneriat unic dintre o federatie nationala si IDPA, rasplatind increderea pe care am primit-o dupa atatia ani de asteptare.

Sunteti invitati de pe acum sa fiti prezenti in primele randuri, acolo unde pasiunea, increderea si competenta profesionala vor da nastere proiectului IDPA CENTER JOITA.

Eugen DIMA – Presedinte CTS Tunari

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *